Vad har vi lärt oss?

Med detta arbete har vi verkligen fördjupat oss i våra ämnen som vi jobbar med i skolan, så som privatjuridik, företagsekonomi och samhällskunskap. Vi har lärt oss hur man bygger upp en hemsida samt att arbeta med den.  Förutom detta har vi lärt oss att filma och publicera olika inlägg samt vet vi nu hur bilder får användas, vad man får publicera och inte enligt upphovsrätten. Vi har lärt oss mycket om vad som händer om man inte betalar in sina räkningar, vad man ska tänka på vid första flytten, hur det går till att bli sambo och mycket mer. Det har verkligen inte varit en dans på rosor att bygga upp en egen hemsida som ska se bra ut, så det är verkligen något som vi lärt oss.

Vi har även lärt oss att jobba tillsammans och komma överens om vad alla ska göra och bygga upp hemsidan med allas åsikter och tankar. Det är något som kan vara svårt när man är många i en grupp med olika tankar och åsikter så vi har som sagt lärt oss att kompromissa och komma överens med allas åsikter.

På en hemsida kan det bara inte vara text, då blir hemsidan tråkig för läsarna. Så vi har lärt oss att ta bra bilder och bygga upp en bra hemsida med rolig information med några bilder. När det gäller om vad som får publiceras och inte har vi även fördjupat oss i upphovsrätten som handlar om vad vi får publicera och inte.
Efter allt hårt arbete så har vi tyckt om detta arbete och vi tycker att allt vi har lärt oss är användbart och nyttigt i framtiden och i vår utbildning.